Eventyrprinsessen

Her kan du booke en rigtig Eventyrprinsesse til din børnefødselsdag, event, åbning af butik, kulturnat, byfest eller firma-familiedag.

Skal prinsessen fortælle eventyr og lave teater workshop med børn eller skal hun sminke børn eller skal hun blot være det f.eks. til åbningen af en ny børnetøjs butik el.lign.?

Jeg hedder Nicoline Louise Roos og er skuespiller og dramalærer. Jeg har udviklet et koncept som hedder "Eventyrprinsessen kommer på besøg" for børn fra 3 til 10 år.

Først fortæller jeg et dramatisk eventyr og bagefter får alle børn mulighed for at komme "op på scenen" og spille teater med mig.

Vi spiller forestillingen "Guldlok og de 3 bjørne" og jeg har 3 små grødskåle, stole i forskellige højde og "senge" samt øre til de tre bjørne med. Det er vigtigt for mig at alle børn der har lyst til at prøve, også får muligheden. Vi spiller derfor stykket lige så mange gange, som der er børn der vil prøve. Det hele tager ca. 35-45 min.

Prisen starter fra kr. 2000,- for en forestilling eller fra kr. 3000,- for to med en kort pause imellem.  (ring gerne for tilbud)

Max 30-40 børn pr. forestilling

Udover "Eventyrprinsessen kommer på besøg", afholder jeg teater- og sminkeworkshops, dukketeater værksted, samt sælger kostumer på www.BlikfangsKostumer.dk . Jeg er til dagligt leder og instruktør for VallensbækBørneteater, ZebraGruppen.

Hvis det er noget I kunne tænke jer, skal I være velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail.

Med venlig hilsen

Nicoline Louise Roos
Tlf: 26273753 el. 26122122
Mail: kontakt@blikfang.com